Siirry suoraan sisältöön

Ajankäytön optimointi -valmennus – vähemmillä tunneilla enemmän tuloksia

Menikö taas ylitöiksi? Veikö some ja jatkuvasti päivittyvä uutisvirta voiton työnteosta? Tuliko whatsappiin hauskoja meemejä, mitkä keskeyttivät työntekosi sopivan säännöllisesti? Onko työtehtävät päässeet kasautumaan ja nyt stressi hiipii takaraivoon? Pitkittynyt stressi johtaa pahimmillaan loppuun palamiseen.

Jos olet vuosia toiminut tietyllä tavalla ja tehottomuus vaivaa, niin nyt olisi varmasti hyvä hetki miettiä, että haluatko jatkaa samalla tavalla?

Monilla tehottomuus vaivaa läpi elämän, osa alkaa etsimään aktiivisesti ratkaisua ongelmaan. Tehokas ajankäyttö on opittavissa, eikä se edes vaadi mitään sirkustemppuja. Kurinalaisuutta ja ymmärrystä omasta ajankäytöstä sitäkin enemmän.

Työpäivien järkevä rytmitys ja omien työsuoritteiden luokittelu auttaa jo paljon. Lisäksi olisi hyvä ymmärtää, että mihin tehtävään panostaa täysillä ja mitkä työtehtävät voi tehdä vähän enemmän vasemmalla kädellä.

Tehokas ajankäyttö vaatii tekoja, pelkkä suunnittelu ei riitä

Ajankäytön optimointi -valmennuksessa käydään läpi lukuisia tehokkaan työnteon osa-alueita. Ketään ei pitäisi nykyaikana kiinnostaa, kuinka monta tuntia kukakin viettää työpöytänsä ääressä vaan työn tuloksellisuus määrittää työntekijän onnistumisen työssään.

Olet varmaan kuullut, miten pitäisi palautua tarpeeksi ja tehdä sitä ja tätä. Monet tietävät, mutta harvat toteuttavat näitä ohjeita. HooÄssän valmennuksissa asiat käydään perusteellisesti läpi ja lopuksi valitaan osa-alueet, mitä lähdetään työstämään. Kaikkea ei voi kerralla muuttaa.

Valmennusten perään sovitaan säännölliset seurantatapaamiset. Näissä tapaamisissa varmistetaan, että valitut osa-alueet etenevät suunnitelman mukaisesti. Muutamassa kuukaudessa uusista asioista tulee rutiineja ja ne jäävät arkeen pysyvästi.

Ajankäytön optimointi -valmennuksen sisältö:

Valmennuksessa käydään läpi, mitkä elämän eri osa-alueet vaikuttavat ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tämän avulla saadaan perustukset kuntoon. On helpompaa olla tehokas ja aikaansaava kun elämä on tasapainossa.

 Tehokas ajankäyttö tarkoittaa myös sitä, että työaika käytetään oikeasti työntekoon. Sopivia taukoja ja hyvää rytmitystä unohtamatta. Työnteon rytmityksessä auttaa kalenteri. Kalenterin oikea käyttö ja työpäivien suunnittelu on avainasioita tehokkaaseen työskentelyyn.

Valmennuksessa perehdytään myös tyypillisiin stressin aiheuttajiin. Monet stressiä aiheuttavat asiat on itse aiheutettuja ja oikeanlaisilla työtavoilla iso osa stressin aiheuttajista saadaan pois häiritsemästä. On hyvä tiedostaa, että stressistä on melko lyhyt matka burn outiin.

Priorisoinnilla on iso merkitys työnteon tehokkuuteen. Keskittymällä oikeisiin asioihin päästään paljon parempiin tuloksiin. Tätä helpottaa esimerkiksi eri työtehtävien luokittelu tärkeisiin ja vähemmän tärkeisiin.

Jatkuvat keskeytykset aiheuttavat kaaoksen aivoihin. Esimerkiksi sähköpostit keskeyttävät usein keskittymistä vaativat työtehtävät ja aiheuttavat tätä kautta ongelmia tehokkuuteen. Ihminen kun ei pysty keskittymään moneen asiaan yhtä aikaa.

Näitä oppeja hyödyntämällä saat työnteostasi paljon tehokkaampaa ja tulokset kasvavat merkittävästi.

Kenelle valmennukset sopii ja kenelle ei

HooÄssä tarjoaa ajankäytön valmennuksia kaikille. Olitpa yrittäjä tai työntekijä, ajankäytön hallinnassa on aina paljon parannettavaa. Valmennus auttaa huomaamaan mahdolliset ongelmakohdat ja niihin löytyy yleensä käyttökelpoiset ratkaisut.

Jos et omaa lainkaan itsekuria ja haluat, että joku tekee kaiken sinun puolestasi, tämä valmennus ei ole sinua varten. Valmennuksessa tarjotaan toimivat ratkaisut, mutta niiden käyttöönotto on aina valmennettavan vastuulla.

Ajankäytön optimointi -valmennuksen kesto on yhdestä päivästä muutamaan päivään ja vaikutukset näkyvät heti. Päivän aikana keskitytään olennaiseen, mutta huolehditaan myös siitä, ettei tunnelma mene liian vakavaksi. Koulutuksissa saa ja pitää myös olla hauskaa. Valmennuksen tavoitteena on parantaa työnteon tehokkuutta merkittävästi ja poistaa työperäistä stressiä.

Miksi ajankäytön tehostamisesta kannattaa maksaa?

Sanotaan, että kaikki muu on kaupan paitsi aika. Valitettavasti kellossa on valmennuksenkin jäkeen 24 tuntia vuorokaudessa. Sen sijaan, työhön käyttämäsi aika saattaa muuttua jopa radikaalisti valmennuksen myötä.

Jos saat vaikka 10 tunnin työpäivästä kaksi tuntia nipistettyä, kerrannaisvaikutukset ovat jo melkoiset. Kuukaudessa vietät jo vapaa-aikaa yhden normaalin työviikon (40 työtuntia) verran enemmän.

HooÄssän valmennuksissa tärkeintä on se, että asiakas saa vastinetta rahalleen. Tämän vuoksi koulutuksen sisältö suunnitellaan aina asiakasyrityksen lähtötilanne ja tarpeet huomioiden.

Tehokkaan ajankäytön valmennukset kasvotusten tai etänä

HooÄssän valmennukset toteutetaan joko etänä tai kasvotusten. Varsinkin ryhmävalmennukset järjestetään mieluiten kasvotusten. Tehokkaan ajankäytön valmennus voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai yrityksemme tiloissa Tampereen Mediapoliksessa.

Valmennuksen hyödyt:

Oman elämän hallinta – Saat täyslaidallisen pohdittavaa oman elämän hallintasi parantamiseen.

Työpäivien suunnittelu – Opit rytmittämään työpäivät ja hyödyntämään kalenteria maksimaalisesti.

Sähköpostista renki eikä isäntä – Opit käyttämään sähköpostia oikein.

Ulkopuolinen näkökulma – Saat sparrausapua ammattilaiselta, jolla on pitkä kokemus tehokkaasta työskentelystä.

Aivojen tuulettuminen – Pääset hetkeksi pois omasta oravan pyörästäsi.

Alla muutamia asiakkaita, ketkä ovat jo tilanneet HooÄssän valmennuksia:

Näin tilaat Ajankäytön optimointi -valmennuksen

  1. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella
  2. Istutaan alas ja suunnitellaan juuri teille sopiva valmennus
  3. Sopimusten allekirjoitus ja aikataulujen sopiminen
  4. Valmennus järjestetään 2 kuukauden kuluessa sopimuksen teosta
  5. Palautteen antaminen valmennuksesta
  6. Tulosten seuranta

Jätä yhteydenottopyyntö alta!