Siirry suoraan sisältöön

Pihatehdas – vahvan kasvun tiellä!

Tarjouspyyntöjä tipahtelee tasaisesti Pihatehtaan sähköpostiin. Yrittäjäpariskunnan arki on taiteilua perhe-elämän ja liiketoiminnan välillä. Elina tekee asiakkaille pihasuunnitelmia ja Lauri laskee tarjouksia pihaurakoista ja kaivuutöistä. Ajankäyttö on mennyt uusiksi viimeisten viikkojen aikana. ”Viime vuonna istuin vielä pääasiassa itse kaivurissa ja yritin ehtiä tekemään tarjoukset ja muut työt ilta-aikaan. Nyt kaivuria ajaa vastikään palkattu työntekijä ja pääsen itse keskittymään enemmän yrityksen pyörittämiseen ja tarjouslaskentaan. Tarjouspyyntöjä ja kauppoja tulee sellaista tahtia, että pääsemme rekrytoimaan lisää työntekijöitä vielä tälle kesälle ” Lauri kertoo.

HooÄssän ja Pihatehtaan yhteistyö alkoi helmikuussa. ”Haluamme uudistaa piharakentamisen Suomessa ja olemme nähdäkseni nyt oikealla tiellä. Tarvitsimme lisäkäsiä ja Henristä on ollut iso apu niin liiketoiminnan suunnittelussa kuin myynnissäkin. Toimintaa on myös tehostettu monin tavoin. Konkreettisena esimerkkinä Henri teki meille tarjouslaskurin, joka nopeutti tarjouksen laskentaa murto-osaan entisestä. Teimme lisäksi uudet myyntimateriaalit ja suunnittelimme myyntiprosessin toimivaksi. Tässä aukesi ihan uusi maailma meille.” Lauri jatkaa.

Pihat alusta loppuun

Tulevaisuudessa Pihatehdas tulee laajentamaan toimintaansa Pirkanmaalta myös muualle Suomeen. Pihatehtaan kautta saa maanrakennustyöt talon pohjista ja pihasuunnitelmista valmiisiin pihoihin asti. Erilaiset pihasaneeraukset onnistuvat tietysti myös. ”Haluamme huolellisella suunnittelulla päästä hyödyntämään pihan koko potentiaalin ja luoda pihasta helppohoitoisen tilan, mikä kutsuu viihtymään ympäri vuoden.” pihasuunnittelusta vastaava Elina kertoo.

Vahva kilpailuetu tulee kivien maahantuonnin kautta. ”Tuomme käyttämämme kivet Euroopasta suoraan asiakkaan pihaan. Väliportaita ei ole, joten hinnoittelukin on varmasti kilpailukykyinen. Kivien asennuksen asiakkaat voivat hoitaa itse tai halutessaan tilata meidän kauttamme. Kivien lisäksi meiltä saa tietysti rullanurmikot ja muut pihan istutukset.” Lauri kertoo.

Yhteistyö HooÄssän kanssa syvenee

”Yhteistyö HooÄssän kanssa tulee jatkumaan. Olemme vakuuttuneita valmennusten ja konsultoinnin hyödyistä ja halusimme jatkaa yrityksemme kehittämistä Henrin kanssa, jatkossa HooÄssä on myös yrityksen osakas. Tulemme jatkossa hyödyntämään Henrin osaamista hallinnon ja myynnin saralla entistä enemmän. Paljon on tehty, mutta paljon on vielä tekemistäkin edessä.” Yrittäjäpariskunta summaa.

Pihatehdas_logo_200px

Pihatehdas - Pihatyöt - Kuva 2

Pihatehdas - Pihatyöt - Kuva 3

Pihatehdas - Pihatyöt - Kuva 5

Pihatehdas - Pihatyöt - Kuva 4


Edellinen
Seuraava

Tutustu paremmin pihatehtaaseen


www.pihatehdas.fi

Lue lisää asiakastarinoita


ASIAKASTARINAT