Siirry suoraan sisältöön

Tuloksellista konsultointia – muutakin kuin käsien heiluttelua

Haluatko näkemystä päätöksenteon tueksi? Tarvitsetko lisää aivokapasiteettia käyttöösi? Onko arjessasi tarvetta osaaville apukäsille? Meinaako stressi hankaloittaa keskittymistä olennaiseen? Konsultointi voi tuoda avun arkeesi!

HooÄssän konsultoinnin tärkein tavoite on ratkaista yritysten ongelmia. Useimmiten se vaatii terävää ajattelua ja tilanteiden analysointia. Välillä asiakasyrityksen osaamisvaje on Powerpointin tai Excelin puolella.

HooÄssältä saat konsultointia esimerkiksi yrityksen kasvuhaasteisiin liittyviin asioihin, tuotekehitysprojekteihin tai Powerpoint/Excel/Word -materiaalien tekoon. Konsultti voi auttaa myös vaikkapa sparrailemaan uusista liiketoimintamahdollisuuksista.

Konsultointiprojektin sisältö sovitaan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Projektien pituus vaihtelee päivistä vuosiin. Usein akuuteimmat ongelmat käsitellään heti ja ratkaisut ovat heti käytettävissäsi. Konsultointipäivien aikana keskitytään olennaiseen, mutta huolehditaan myös siitä, ettei tunnelma mene liian vakavaksi. Yhdessä tekemisen pitää olla myös hauskaa.

HooÄssän konsultoinnissa edetään suoraviivaisesti ja tehokkaasti. Kun asiakas saa paljon konkreettisia tuloksia aikaan, maksaa laskunkin mielellään.

Meille tärkeintä on se, että asiakas saa vastinetta rahalleen.

HooÄssän konsultoinnista pitkäaikaista apua arkeen

Konsulteilla on paha taipumus puhua jargonia ja karata paikalta ennen aikaansa.  Pahimmillaan konsultoinnin ainoa konkreettinen lopputulema on muhkea lasku.

HooÄssän liiketoiminnan yksi perusperiaatteista on se, että tehdään sitä, missä ollaan hyviä. Haluamme, että asiakas saa sellaista osaamista, mitä hän todella tarvitsee. Jos HooÄssältä ei sellaista löydy, et tule saamaan edes tarjousta.

Konsultointiprojektien perään sovimme seurantatapaamisia, koska haluamme varmistaa, että kehittämämme ratkaisut ovat toimivia ja ajavat asiansa.

Kenelle konsultointi on sopiva ratkaisu ja kenelle ei

HooÄssä tarjoaa konsulttipalveluita kaiken kokoisille yrityksille. Olitpa yksinyrittäjä tai ison yrityksen johtaja, välillä tulee tarvetta osaavalle konsultille. Usein ulkopuolinen näkökulma auttaa löytämään toimivat ratkaisut ja samalla voi löytyä mahdollisia ongelmakohtia.

Konsultointi ei sovi sinulle, jos olet jo valmiiksi täydellinen ja osaat kaiken. Silloin konsultoinnista ei liene sinulle hyötyä. Tilaa vaikka ennemmin hyvä pizza.

Konsultointi sopii sinulle, jos haluat ulkoistaa sinulle vaikeita työtehtäviä ja ymmärrät, ettei kaikkea kannata tehdä itse.

Konsultointia kasvotusten tai etänä

Konsultointi toteutetaan joko etänä tai kasvotusten. Varsinkin isompien ryhmien kanssa hoidamme projektit mieluiten kasvotusten. Toteutus voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai yrityksemme tiloissa Tampereen Mediapoliksessa.

Konsultoinnin hyödyt:

Täsmälääke ongelmiin – Saat asiantuntijan ratkomaan mahdollisia ongelmia kanssasi.

Täydentävää osaamista – Kukaan ei osaa, tai ehdi tehdä kaikkea, eikä kannata yrittääkään. Voit ostaa täydentävää osaamista konsultoinnin muodossa.

Ulkopuolinen näkökulma – Saat sparrausapua ammattilaiselta, sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin.

Aivojen tuulettuminen – Projektityöt uusien ihmisten kanssa ja uusi ympäristö tekee välillä hyvää pääkopalle.

Alla muutamia asiakkaita, ketkä ovat jo tilanneet HooÄssän valmennuksia:

Näin tilaat konsultointia

  1. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella
  2. Istutaan alas ja suunnitellaan juuri teille sopiva palvelu
  3. Sopimusten allekirjoitus ja aikataulujen sopiminen
  4. Konsultointi aloitetaan 2 kuukauden kuluessa sopimuksen teosta
  5. Palautteen antaminen valmennuksesta
  6. Tulosten seuranta

Jätä yhteydenottopyyntö alta!