Siirry suoraan sisältöön

Liiketoiminnan kehitys – kasvua kannattavasti

Onko yrityksesi suunta selvillä vai onko kompassi hukkunut matkan varrelle? Päivät ovat kiireisiä, eikä liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen jää aikaa. Kuulostaako tutulta?

Välillä on hyvä pysähtyä ja penkoa ja tarkastella kriittisesti nykytilannetta. Tunnistaa vahvuuksia ja heikkouksia, tehdä lyhyen ja pitkän aikavälin suunnitelmia ja asettaa järkeviä tavoitteita.

Ulkopuolisen asiantuntijan apu avaa usein uusia näkökulmia. Oman liiketoiminnan avaaminen jollekin muulle selventää sitä usein myös itselle. Uudet ideat, sparraus ja yksinkertaiset mutta toimivat seurannat auttavat pysymään oikealla kurssilla.

Pidätkö jargonista? Emme mekään

HooÄssän valmennuksissa puhutaan suomen kieltä. Uskomme siihen, että asiantuntemus välittyy osaamisen kautta, eikä sitä tarvitse buustata vaikeilla sanoilla. HooÄssän valmennuksissa et tule kuulemaan sanoja fasilitointi, action point tai akkreditointi. Käytämme energian ennemmin sinun liiketoimintasi kehittämiseen.

Valmennuksen perään sovitaan kuukausittaiset seurantatapaamiset, millä varmistetaan, että sovitut asiat muuttuvat osaksi arkea. Yhdessä luodut seurannat auttavat tavoitteiden saavuttamista.

Valmennuksen sisältö:

Liiketoiminnan kehittäminen aloitetaan aina mahdollisimman tarkalla nykytilanteen selvittämisellä. Selvitämme myös, mitkä ovat ne isot tavoitteet, joita kohti yritystä on tarkoitus ohjata. HooÄssän valmennuksessa herätellään aina uusia ajatuksia, joita pystyt omassa liiketoiminnassasi hyödyntämään.

Tavoitteiden asettamisen jälkeen varmistetaan, että yrityksellä on tarvittavat työkalut ja resurssit tavoitteiden saavuttamiseen. Mikäli havaitaan puutteita, autamme löytämään oikeat yhteystyökumppanit tai väylät tiedon hankintaan.

Kaikki opit ovat sovellettavissa lähes mihin tahansa liiketoimintaan.

Kenelle valmennukset sopii ja kenelle ei

HooÄssä tarjoaa liiketoiminnan kehitystä pienille ja keskisuurille yrityksille. Oravanpyörä on välillä hyvä pysäyttää ja tarkastella asioita ihan ajan kanssa. Usein ulkopuolinen näkökulma auttaa sinua myös löytämään mahdollisia ongelmakohtia.

Valmennuksia ei lähtökohtaisesti tarjota pörssiyrityksille, eikä yrittäjille, jotka tietävät jo kaikesta kaiken. Kaikkitietävät osaavat kuitenkin paremmin.

Valmennus toteutetaan useamman päivän aikana, jotta ehdimme työstää yrityksellesi parhaat mahdolliset ratkaisut. Valmennuspäivien aikana keskitytään olennaiseen, mutta huolehditaan myös siitä, ettei tunnelma mene liian vakavaksi. Liiketoiminnan kehittämisen ei tarvitse olla tappavan tylsää. Valmennusten tavoitteena on luoda suunnitelma yrityksesi kannattavasta kasvusta.

Miksi liiketoiminnan kehityksestä kannattaa maksaa

HooÄssän valmennuksissa kerrataan perusasiat ja tuodaan paljon uusia ajatuksia. Ulkopuolinen näkökulma auttaa usein hahmottamaan asiat eri tavalla ja me sanomme ääneen, mikäli havaitsemme selviä kehityskohteita liiketoiminnassasi.

HooÄssän valmennuksissa tärkeintä on se, että asiakas saa vastinetta rahalleen. Tämän vuoksi koulutuksen sisältö suunnitellaan aina asiakasyrityksen lähtötilanne ja tarpeet huomioiden.

Liiketoiminnan kehitystä kasvotusten tai etänä

HooÄssän valmennukset toteutetaan joko etänä tai kasvotusten. Varsinkin ryhmävalmennukset järjestetään mieluiten kasvotusten. Valmennus voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai yrityksemme tiloissa Tampereen Mediapoliksessa.

Valmennuksen hyödyt:

Tunnista tilanne – Avullamme saat varmasti selkeän tilannekuvan yrityksesi nykytilanteesta.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – Tehdään suunnitelma tulevaa varten. Mihin suuntaan haluat liiketoimintaasi kehittää.

Mittarointi – Luodaan selkeät seuranta, jonka avulla pystyt helposti tarkistamaan, että teet oikeita asioita.

Ulkopuolinen näkökulma – Saat sparrausapua ammattilaiselta, jolla on kokemusta liiketoiminnan nopeasta kasvattamisesta.

Aivojen tuulettuminen – Pääset hetkeksi pois omasta oravan pyörästäsi.

Alla muutamia asiakkaita, ketkä ovat jo tilanneet HooÄssän valmennuksia:

Näin tilaat valmennuksen

  1. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella
  2. Istutaan alas ja suunnitellaan juuri teille sopiva valmennus
  3. Sopimusten allekirjoitus ja aikataulujen sopiminen
  4. Valmennus järjestetään 2 kuukauden kuluessa sopimuksen teosta
  5. Palautteen antaminen valmennuksesta
  6. Tulosten seuranta

Jätä yhteydenottopyyntö alta!