Myyntivalmennukset Akaassa – nosta myyntisi uudelle tasolle

Karkaako myyntitavoitteet? Tuntuuko, ettei taidot ihan riitä haluttuun tulokseen pääsemiseen? Asiakkaat keksivät mitä parhaimpia syitä olla ostamatta. Puhelimesta tulee vihollinen ja kahvihuoneesta löytyy hyvää seuraa. Kannattaako asiakkaita edes tavata? Tuota en kontaktoi ainakaan, ei se osta kumminkaan.

Joskus viisasten kivi meinaa olla pahasti hukassa. Kompurointia ei kannata kauaa jatkaa vaan asialle pitää tehdä jotain. Myyjä voi onneksi aina kehittyä ja usein pienetkin viilaukset toimintatapoihin saattavat viedä tulokset halutulle tasolle. Parhaimmillaan myyntityö on äärettömän palkitsevaa. Myynnissä työmäärä voi olla hyvinkin kohtuullinen, kun valtaosa asiakkaista ostaa ja keskikaupan koko on kohdallaan.

Myyntiprosessin eri vaiheiden ymmärtäminen auttaa tässä jo melko pitkälle. Puhumattakaan siitä, että osaisit tunnistaa ostavan asiakkaan ja löytäisit paremmat väylät asiakashankintaan. Tarpeeseen on mukavampi myydä.

Näin ratkaisemme myyntivalmennusten yleisimmän ongelman

Myyntivalmennusten tyypillisin valuvika on valmennuksien vaikuttavuuden lyhyt kesto. Myyntivalmennuksissa liekitetään myyjät hurmokseen ja valmennusten jälkeen kaikilta löytyy tiikerin silmää vaikka muille jakaa. Ikävää tässä on se, että liian usein tuo tiikerin silmä tuikkii vain muutaman viikon, jonka jälkeen tapahtuu paluu arkeen. Myyntiluvuissa tällaiset valmennukset näkyvät hetkellisinä buusteina.

HooÄssän myyntivalmennuksen perään sovitaan kuukausittaiset seurantatapaamiset, millä varmistetaan, että sovitut asiat muuttuvat osaksi arkea. Muutamassa kuukaudessa uusista toimintatavoista syntyy rutiineja ja näin valmennusten hyödyt eivät lopahda muutamissa viikoissa.

Myyntivalmennuksen sisältö:

Myyntivalmennuksessa käydään myyntiprosessi läpi ensikontaktista kaupan päätökseen ja jälkihoitoon loogisen porrasmallin avulla. Tämän jälkeen sovitetaan sinun myyntiprosessisi porrasmalliin ja työstetään siitä mahdolliset ongelmakohdat pois.

Valmennuksessa tutustutaan myös Pareton periaatteeseen, eli 80/20 -sääntöön, ja sen hyödyntämiseen myyntityössä. Tyypillisesti 20% asiakkaista tuo 80% liikevaihdosta. Samainen sääntö pätee moneen muuhunkin asiaan, mutta harvat ymmärtävät, miten sitä voi hyödyntää myyntityössä.

Asiakashankinta on useissa yrityksissä kovan työn takana. Valmennuksessa käydään läpi modernit tavat asiakashankintaan ja suunnitellaan tarvittavat toimenpiteet automaattisemman asiakashankinnan käynnistämiseksi. Tässä osiossa tärkeässä osassa on myös ostavan asiakkaan tunnistaminen.

Tiesithän, että vanhoille asiakkaille myyminen on huomattavasti helpompaa kuin uusien metsästäminen. Valmennuksessa käydään läpi, miten saat vanhoista asiakkaista kaikki hyödyt irti ja perehdytään myös asiakkuuksien jälkihoitoon.

Näitä oppeja pystyt soveltamaan lähes mihin tahansa myyntiin.

Asiakkaiden kommentteja myyntivalmennuksesta:

HooÄssän myyntivalmennuksessa käytiin vaihe vaiheelta meidän myyntiprosessi läpi ja sovittiin yhtenäiset toimintatavat porukalla. Valmentajalta tuli paljon uusia eväitä myyjien reppuun, mukavasti myös konkreettisia vinkkejä. Myyjät tykkäsivät valmennuksesta. Yksi kokeneempi myyjä jopa tuumasi, että tämä valmennus oli paras, missä hän on tähän mennessä ollut työurallaan. HooÄssän valmentaja toi mukanaan ulkopuolisen näkökulman meidän tekemiseen. Kiitos siitä!

– Touko Raudasoja, Yrittäjä, Toucar

HooÄssän myyntivalmennuksessa ei jääty puheen tasolle, vaan teorian jälkeen työnnettiin ns. kädet saveen. Valmentaja auttoi tekemään kartoituslomakkeen asiakastapaamisia varten ja lisäksi tehtiin yhdessä lyhyt materiaali asiakkaille esitettäväksi. Myyntiprosessiini tuli roppakaupalla ammattimaisuutta ja järjestelmällisyyttä valmennuksen myötä.

– Samu Riihimäki, Yrittäjä, Cattosa Oy

Kenelle valmennukset sopii ja kenelle ei

HooÄssä tarjoaa räätälöityjä myyntivalmennuksia yrittäjille, myyjille ja myynnin esimiehille. Räätälöimme valmennukset aina lähtötason mukaan.

Myyntivalmennuksessa yrityksesi myyntiprosessi käydään läpi ja hiotaan siitä tehokas ja toimiva. Usein ulkopuolinen näkökulma myös auttaa sinua löytämään mahdollisia ongelmakohtia. Perehdymme myös asiakashankinnan tapoihin ja ostavien asiakkaiden löytämiseen. Teemme myös suunnitelman, miten saamme potentiaaliset asiakkaat löytämään sinut.

Jos olet täysin urautunut, etkä halua muuttaa mitään, tämä valmennus ei ole sinua varten. Kehittyminen vaatii aina kykyä muuttaa omia toimintatapoja ja omaksua uutta.

Myyntivalmennuksen kesto on yhdestä päivästä muutamaan päivään ja vaikutukset näkyvät heti. Päivän aikana keskitytään olennaiseen, mutta huolehditaan myös siitä, ettei tunnelma mene liian vakavaksi. Koulutuksissa saa ja pitää myös olla hauskaa. Myyntivalmennusten tavoitteena on kasvattaa voimakkaasti yrityksen myyntiä ja helpottaa myyjien työtä. Myyjien osalta tavoite on nostaa merkittävästi kaupanpäätösprosenttia ja keskikauppaa.

Miksi myyntivalmennus on hyvä investointi?

HooÄssän myyntivalmennuksissa kerrataan perusasiat ja sovitetaan ne asiakkaan myyntiprosessiin. Näin varmistumme siitä, että myyntiprosessisi etenee loogisesti, eikä mikään vaihe jää tekemättä. Kaupan päätös on luontainen jatkumo hyvin tehdylle työlle.

Tämän lisäksi koulutuksissa on sopivasti uutta sisältöä, mitä pystyt hyödyntämään heti valmennuksen jälkeen. Ulkopuolinen näkökulma auttaa usein hahmottamaan asiat eri tavalla ja me sanomme ääneen, mikäli havaitsemme selviä kehityskohteita myyntiprosessissasi.

HooÄssän valmennuksissa tärkeintä on se, että asiakas saa vastinetta rahalleen. Tämän vuoksi koulutuksen sisältö suunnitellaan aina asiakasyrityksen lähtötilanne ja tarpeet huomioiden.

Myyntivalmennukset kasvotusten tai etänä

HooÄssän valmennukset toteutetaan Tampereella joko etänä tai kasvotusten. Varsinkin ryhmävalmennukset järjestetään mieluiten kasvotusten. Myyntivalmennus voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai yrityksemme tiloissa Tampereen Mediapoliksessa.

Myyntivalmennuksen hyödyt:

Asiakashankinta – Pääset perehtymään, miten hankitaan asiakkaita ilman kylmäsoittamista tai ovelta ovelle tekniikkaa.

Kaupanpäätösprosentti – Nostat kaupanpäätösprosenttisi uudelle tasolle. Useimmat myyjät tapaa paljon asiakkaita turhaan.

Vanhojen asiakkaiden hyödyntäminen – Opit hyödyntämään vanhoja asiakkaita maksimaalisesti!

Ulkopuolinen näkökulma – Saat sparrausapua ammattilaiselta, jolla on pitkä kokemus myynnistä ja myynnin johtamisesta.

Aivojen tuulettuminen – Pääset hetkeksi pois omasta oravan pyörästäsi.

Alla muutamia asiakkaita, ketkä ovat jo tilanneet HooÄssän valmennuksia:

Näin tilaat myyntivalmennuksen:

  1. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella
  2. Istutaan alas ja suunnitellaan juuri teille sopiva valmennus
  3. Sopimusten allekirjoitus ja aikataulujen sopiminen
  4. Myyntivalmennus järjestetään 2 kuukauden kuluessa sopimuksen teosta
  5. Palautteen antaminen valmennuksesta
  6. Tulosten seuranta

Ollaan yhteydessä

Jätä yhteydenottopyyntö: